Kan ikke komme ind på min server Print

• kan, ikke, komme, ind
  • 1

Hvis du har lige bestilt en ny server og du ikke kan connecte via fjernskrivebord, bedes du tjekke om du har bestilt din server med windows.

Hvis du ikke har bestilt den med windows men ønsker dette, bedes du oprette en ticket og vi vil hjælpe dig videre med dette.

Hvis du har en server i forvejen og du ikke kan komme på dit fjernskrivebord kan du altid tjekke via kontrolpanelet og dens VNC om der skulle være billede af login.

Hvis der er dette kan du logge ind der igennem og tjekke op på din firewall settings eller tjekke om fjerneskrivebord evt. slået fra.

Ellers er du mere end velkommen til at kontakte os via ticket