SSDvps er en ekstraordinær server-hosting firma. Vi har mange års erfaring inden for globale server-hosting virksomheder af alle størrelser og har derfor opbygget vores egen server-hosting firma. SSDvps er et firma, som du kan føle dig tryk med, for med vores 24-timers support er vi der altid for at hjælpe!

HVAD TILBYDER VI

Vi tilbyder de mest populære servere af alle former, hvilket er: Virtual Dedikerede servere samt VPS hosting og ikke mindst 24/7 support!

99,9% OPPETID GARANTI

Vi tilbyder en 99,9% oppetid garanti med alle vores planer, der overvåges af pålidelige tredjepartsvirksomheder. Uanset om det er dagen eller natten, kan du være sikker på, at dit produkt er sikret.

10/1GBIT DELT

Alle vores servers leveres på en 1/1gbit.!

SUPPORT

Vores support er tilgængelig 24 timer i døgnet, via email eller vores ticket system. Uanset om du har brug for hjælp til server assistance, hosting relaterede problemer, kontrolpanel vejledning, så er vi her for at hjælpe lige præcis dig!

Flere valgmuligheder

Vi har flere forskellige servere selv til dem med et lavt budget har vi billige løsninger til! Kontakt vores hjælpsomme Supportere for et godt tilbud!