company premises

Velkommen til SSDvps

SSDvps er en ekstraordinær server-hosting firma. Vi har mange års erfaring inden for globale server-hosting virksomheder af alle størrelser og har derfor opbygget vores egen server-hosting firma. SSDvps er et firma, som du kan føle dig tryk med, for med vores 24-timers support er vi der altid for at hjælpe!

HVAD TILBYDER VI

Vi tilbyder de mest populære servere af alle former, hvilket er: Virtual Dedikerede servere samt VPS hosting og ikke mindst 24/7 support!

99,9% OPPETID GARANTI

Vi tilbyder en 99,9% oppetid garanti med alle vores planer, der overvåges af pålidelige tredjepartsvirksomheder. Uanset om det er dagen eller natten, kan du være sikker på, at dit produkt er sikret..

1/1 GBIT

Alle vores servers leveres på en 1/1gbit.

24/7 SUPPORT

Vores support er tilgængelig 24 timer i døgnet, via email eller vores ticket system. Uanset om du har brug for hjælp til server assistance, hosting relaterede problemer, kontrolpanel vejledning, så er vi her for at hjælpe lige præcis dig!

Flere valgmuligheder

Vi har flere forskellige servere selv til dem med et lavt budget har vi billige løsninger til! Kontakt vores hjælpsomme Supportere for et godt tilbud!

Flere tjenester, der passer til ethvert budget

Vi har den rigtige løsning til dig, uanset om du er en stor virksomhed eller en privat der ønsker at oprette din første VPS eller en dedikeret server. Vi har en løsning, der passer til dig!

Hoste i Danmark

Alle vores server er hoste i Danmark.

FAQs

Har du et spørgsmål?

Hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter er vores support, er bare en e -mail eller ticket væk.

Hvor længe har du været i erhvervslivet?

har leveret pålidelige hosting siden begyndelsen af 2015.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige?

Vi accepterer betaling via kredit/betalingskort.

Support?

Vores support er tilgængelige 24 timer i døgnet, via email eller ticket. Uanset om du har brug for hjælp til server assistance, registrering af domæner, overførsel af domæne og websteder, hosting relaterede problemer, kontrolpanel vejledning, så vi er her for at hjælpe dig!.