Enduser ISO Print

• 0

Denne vejledning viser dig, hvordan du bruger Enduser ISO i Virtualizors slutbrugerpanel.

BEMÆRK: Du får KUN denne mulighed, hvis din administrator har aktiveret denne indstilling fra Admin-panelet.

Tilføj ISO
For at tilføje ISO skal du angive gyldig ISO URL og navn. Efter tilføjelse vil ISO blive tilføjet og vil være synlig på siden.

Indstil Enduser ISO for en VPS
Slutbruger kan indstille en ISO ved hjælp af konfigurationsmenuen.
Følgende er trinene til at indstille en ISO for en VPS:

Vælg vps-konfigurationsindstillingen på administrer VPS-siden.
Vælg primær ISO og sekundær ISO (hvis nogen) og vælg startrækkefølgen: 1) CD-drev 2) Harddisk.
Stop og start VPS.